Swanky Tunes - SHOWLAND 330


Manage episode 277431218 series 70904
על ידי Swanky Tunes התגלה על ידי Player FM והקהילה שלנו - זכויות היוצרים שמורות למפרסם, לא ל-Player FM, והשמע מוזרם ישירות מהשרתים שלכם. הירשמו כדי לעקוב אחר עדכונים ב-Player FM, או הדביקו את כתובת העדכונים באפליקציות פודקאסט אחרות.

Russian hottest electronic dance music trio Swanky Tunes delivers you a weekly radio show. Thrilling 60 minutes of their biggest tracks and hottest bootlegs are waiting for you. From Russia with love!

Swanky Tunes - SHOWLAND 330

01. David Guetta & Sia - Let's Love (Cesqeaux Extended Remix)

02. Josh Cumbee - Sound Of Your Name (Zonderling Remix)

03. AVIAN GRAYS - All Over (Extended Mix)

04. Swanky Tunes - Human

05. Jack Wins x Milwin x Walt - No Turning Back (Extended Mix)

06. Going Deeper feat. Sam Tinnesz - Head Up (Extended Mix)

07. Cat Dealers - Save Me Now

08. CID feat. Charlie Vox & Cinelu - Actin' Fake (Extended Mix)

09. DubVision & Pontifexx - Stand By You (Extended Mix)

10. Joel Corry & MNEK - Head & Heart (TIËSTO Extended Remix)

11. Swanky Tunes feat. Christian Burns - Supersonic

12. Keanu Silva, YouNotUs, Sam Gray - Say Hello (Club Mix)

13. Magic Sound - Acid 235 (Extended Mix)

14. Hardwell & Henry Fong feat. Mr. Vegas - Badam (Chocolate Puma Remix)

15. Neil Bronson x Bertello - STAY

16. David Guetta & MORTEN feat. Lovespeake - Save My Life (Extended Mix)

17. AC Slater - Stand Up (VIP Mix)

18. Curbi & RayRay - BB Got Me Like (Extended Mix)

19. Laidback Luke feat. David Gonçalves - Roling Stone (Carta Remix)

Like & follow us, if you like the show:




330 פרקים