EMT ציבורי
[search 0]
עוד

Download the App!

show episodes
 
https://www.patreon.com/theemttutor https://anchor.fm/thepublicsafetyguru/subscribe Emergency Medical Technician Training and National Registry Preparation. Prepping for a career in public safety and everything else public safety-related! Instagram: @theemttutor Instagram: @christhecop1 Website: http://www.thepublicsafetyguru.com
 
E
EMTU-SP

1
EMTU-SP

EMTU.oficial

Unsubscribe
Unsubscribe
חודשי
 
A Empresa Metropolitana de Transportes Urbanos de São Paulo (EMTU/SP) é uma empresa controlada pelo Governo do Estado de São Paulo, vinculada à Secretaria dos Transportes Metropolitanos (STM) que fiscaliza e regulamenta o transporte metropolitano de baixa e média capacidade nas cinco Regiões Metropolitanas do Estado de São Paulo.
 
E
EMT Podcast

1
EMT Podcast

Electronic Music Travel

Unsubscribe
Unsubscribe
חודשי
 
¿Que es EMT? Es una empresa dedicada exclusivamente a organizar viajes grupales a los festivales de Música Electrónica mas importantes del planeta. Desde Argentina para el mundo! ¿Que es EMT Podcast? Es un espacio dedicado a artistas nacionales, donde podrán elegir y mezclar 10 tracks para contar su historia y transmitir su mensaje EMT. Somos familia.
 
C
CompTIA EmTechCast

1
CompTIA EmTechCast

CompTIA's EmTech Community

Unsubscribe
Unsubscribe
חודשי
 
Join the CompTIA Emerging Technology Community as we talk to the pioneers bringing new technology to the market. Gain important insights on emerging tech, how it will impact businesses and society, and what are the far-reaching implications for our digital future. If you’re not already part of the CompTIA Emerging Technology Community, join here (https://bit.ly/2pEvTEP) and help Identity emerging technologies that can help transform business operations, create business opportunities, overcom ...
 
I am a nurse and medic who values continued education. I go over all the necessary skills needed to take care of your patient in almost any pre-hospital medical condition. I created this to give you a quick reference and refresher on pre-hospital skills needed for EMT, Paramedic, Medic, Nurses, Doctors etc.
 
Thanks for checking out my Podcast! My name is Eddie Melendez aka "EMT" and I am the creator of EMT Films. At a very early age I discovered my passion for photography and video but most important, my drive for learning and sharing. Here you will find a vibrant community of smartphone filmmakers with the same passion and drive to share tips, tutorials and reviews on smartphone filmmaking with gimbals and stabilizers like DJI OM 4, Sandmarc Lenses and so much more! Join our amazing community o ...
 
Loading …
show series
 
Exclusive content and support: https://www.patreon.com/theemttutor The EMT student should have an understanding of the anatomy, physiology, and pathophysiology of hypersensitivity disorders and anaphylactic reactions. Additionally, students will have the knowledge and skills to recognize and allergic and anaphylactic reactions. Knowledge Domains: T…
 
Exclusive content and support: https://www.patreon.com/theemttutor The EMT student will have an understanding of diabetes, sickle cell disease, clotting disorders, and the complications associated with each. EMT students should be able to understand the characteristics of type 1 and type 2 diabetes and be able to list the appropriate steps for asse…
 
Exclusive content and support: https://www.patreon.com/theemttutor The EMT student should understand the anatomy and physiology of the gastrointestinal, genitourinary, and renal systems as well as being able to assess and manage various patient populations with numerous related gastrointestinal/genitourinary complaints, which include, but are not l…
 
Exclusive content and support: https://www.patreon.com/theemttutor The EMT student should understand the significance of the anatomy and physiology of the nervous system, common disease processes, assessment and basic care management involving patients with neurologic emergencies (including performing tests for speech, facial movement, and arm move…
 
Exclusive content and support: https://www.patreon.com/theemttutor This is a bonus lecture for the Cardiovascular Emergency lecture. We discuss the use of OPQRST for the chest pain patient. --- Send in a voice message: https://anchor.fm/thepublicsafetyguru/message
 
Exclusive content and support: https://www.patreon.com/theemttutor After this lecture the student should understand the significance and characteristics of the anatomy and physiology of the cardiovascular system; cardiovascular emergencies; the pathophysiology of respiration and perfusion; signs and symptoms of the most common cardiac conditions; t…
 
Disclaimer : Investasi saham mengandung risiko, setiap saham yang dibahas sifatnya sebagai review bukan sebagai perintah beli / jual Download aplikasi Emtrade di Play Store dan App Store supaya kamu selalu dapat update real time dari Emtrade: 📲 App Store: https://apple.co/33i2wfg 📲 Play Store: https://bit.ly/emtrade-playstore…
 
Yang bingung berapa banyak modal saham yang harus dikeluarkan, yuk simak tipsnya di podcast ini ya! Disclaimer : Investasi saham mengandung risiko, setiap saham yang dibahas sifatnya sebagai review bukan sebagai perintah beli / jual Download aplikasi Emtrade di Play Store dan App Store supaya kamu selalu dapat update real time dari Emtrade: 📲 App S…
 
Disclaimer : Investasi saham mengandung risiko, setiap saham yang dibahas sifatnya sebagai review bukan sebagai perintah beli / jual Download aplikasi Emtrade di Play Store dan App Store supaya kamu selalu dapat update real time dari Emtrade: 📲 App Store: https://apple.co/33i2wfg 📲 Play Store: https://bit.ly/emtrade-playstore…
 
Disclaimer : Investasi saham mengandung risiko, setiap saham yang dibahas sifatnya sebagai review bukan sebagai perintah beli / jual Download aplikasi Emtrade di Play Store dan App Store supaya kamu selalu dapat update real time dari Emtrade: 📲 App Store: https://apple.co/33i2wfg 📲 Play Store: https://bit.ly/emtrade-playstore…
 
Special buat kamu2 yang galau, stres, dan pusing karena bisnis melambat, saham nyangkut, habis cut loss / rugi, gimana menghadapi WINTER? Tonton sampai abiss ya...... biar kamu makin tenang dan share ke teman2 Disclaimer : Investasi saham mengandung risiko, setiap saham yang dibahas sifatnya sebagai review bukan sebagai perintah beli / jual Downloa…
 
Saham Potensial Super Trader Tonton sampai abiss... biar kamu tau jawabannya Yuk Join Emtrade, ada bonus 3 bulan & bisa cicilan ! Klik emtrade.id/whatsapp @emtrade_id berlisensi Penasehat Investasi, terdaftar dan diawasi OJK Disclaimer : Investasi saham mengandung risiko, setiap saham yang dibahas sifatnya sebagai review bukan sebagai perintah beli…
 
Masih bingung antara pilih saham atau reksadana? Yuk simak tipsnya di podcast ini ya Disclaimer : Investasi saham mengandung risiko, setiap saham yang dibahas sifatnya sebagai review bukan sebagai perintah beli / jual Download aplikasi Emtrade di Play Store dan App Store supaya kamu selalu dapat update real time dari Emtrade: 📲 App Store: https://a…
 
Saham Potensial Super Trader Tonton sampai abiss... biar kamu tau jawabannya Yuk Join Emtrade, ada bonus 3 bulan & bisa cicilan ! Klik emtrade.id/whatsapp @emtrade_id berlisensi Penasehat Investasi, terdaftar dan diawasi OJK Disclaimer : Investasi saham mengandung risiko, setiap saham yang dibahas sifatnya sebagai review bukan sebagai perintah beli…
 
Exclusive content and support: https://www.patreon.com/theemttutor The EMT will understand the significance and characteristics of respiratory emergencies in infant, child, and adult populations. The EMT should be able to demonstrate a fundamental comprehension on the following topics: respiratory anatomy and physiology, pathophysiology, signs and …
 
Exclusive content and support: https://www.patreon.com/theemttutor Popular medical acronyms to be used during your patient assessments: AEIOUTIPS AVPU DCAPBLSTICS SAMPLE HAM DRGERM OPQRST SLUDGE PERRL --- Send in a voice message: https://anchor.fm/thepublicsafetyguru/message
 
Exclusive content and support: https://www.patreon.com/theemttutor After this lecture, the EMT should understand the need for a proper patient assessment when responding to patients whose chief complaint is medical in nature. The EMT should be able to differentiate between medical and traumatic emergencies but realize a patient may be suffering fro…
 
Dr Wayne Markman is the CEO of the Sydney-based healthcare company, SYMBYX Biome, which he co-founded in 2019 to develop medical laser therapies.As a board-registered, qualified Doctor of Chiropractic, Wayne worked for 15 years as an investment banker in North and South America, UK, Europe and Asia-Pacific, leading large client teams on complex cro…
 
Sebenarnya dua-dua nya ada risiko dan untung yang menggiurkan, tinggal gimana kita siap. Kau kamu lebih pilih yang mana? Dua-duanya sih lebih oke 😆 Download aplikasi Emtrade di Play Store dan App Store supaya kamu selalu dapat update real time dari Emtrade: 📲 App Store: https://apple.co/33i2wfg 📲 Play Store: https://bit.ly/emtrade-playstore…
 
Exclusive content and support: https://www.patreon.com/theemttutor The EMT will learn about shock (hypoperfusion), perfusion, the signs and symptoms of shock, types of shock, causes of shock, and the specific treatment for the different shocks. Pathophysiology of Shock Causes of Shock Types of Shock Signs and Symptoms of Shock Compensated versus De…
 
Katanya bulan Agustus-September itu jadi bulan yang terburuk di pasar saham, emang bener? Padahal Agustus ini IHSG beberapa kali menunjukkan penguatan. Bahkan sukses ditutup menghijau di akhir Agustus. Gimana pendapatmu tentang mitos pasar saham di bulan September ini? Tulis di kolom komentar ya 😉
 
In this lecture, students will learn about the patient assessment. Unlike other lectures, the patient assessment here will be broken up into five sub-lectures which are scene size-up, primary assessment, history taking, secondary assessment, and patient reassessment. Students will also learn how to use SAMPLE, PENMAN, AVPU, and OPQRST Exclusive con…
 
Yuk pahami cara deteksi akumulasi bandar dengan analisis teknikal! Simak lengkapnya di podcast ini yaa Download aplikasi Emtrade di Play Store dan App Store supaya kamu selalu dapat update real time dari Emtrade: 📲 App Store: https://apple.co/33i2wfg 📲 Play Store: https://bit.ly/emtrade-playstore
 
Mengendalikan psikologi dalam trading menjadi salah satu keterampilan yang perlu diasah baik bagi para trader maupun investor. Mengelola psikologi dan emosi menjadikan pelengkap setelah kita "jago" dalam memilih strategi trading dan investasi. Di podcast kali ini Miss Ellen May, Founder & CEO Emtrade akan menjabarkan apa aja yang perlu diperhatikan…
 
#NREMT #EMT #PODCAST Hello Everyone, the NREMT - EMT Podcast series has been developed into a written study guide which corresponds with the actual lectures of Season 2. The first study guide to drop is the Foundation Block. Based on your comments and reviews, there might be future study guides. --- Send in a voice message: https://anchor.fm/thepub…
 
https://www.patreon.com/theemttutor This lecture/podcast is part of the Pharmacology Block series. By the end of this lecture, the student should have an understanding of the following: Knowledge Domains: Define the following key terms: Pharmacodynamics, Intended Effects, Indications, Side Effects, Unintended Effects, Untoward Effects, Contraindica…
 
Hey Everyone, Get exclusive content to help you with your EMT studies by joining our Patreon membership or by subscribing to this podcast. https://www.patreon.com/theemttutor --- Send in a voice message: https://anchor.fm/thepublicsafetyguru/message
 
Tahun 2008/2009, menjadi sejarah kelam bagi Zimbabwe karena kisah kebangkrutannya.Di mana Zimbabwe berhenti membayar pajak dan nggak lagi pakai mata uang nasionalnya sebagai alat tukar dalam transaksi jual beli. Padahal sebelumnya, Zimbabwe pernah menjadi lumbung pangan Afrika karena kekayaan hasil pertaniannya. Bagaimana sejarahnya? Yuk temukan ja…
 
Beli saham pertama bisa jadi hal yang membingungkan buat pemula karena banyaknya deretan saham yang ada di bursa. Tapi kalian nggak perlu khawatir karena Coach Afif dan Coach Merlyn akan memberikan panduan persiapan apa aja yang dibutuhkan dan gimana sih caranya beli saham di podcast ini! Daftar INVESTART di sini: emtrade.id/investart Yuk gabung ja…
 
Saham komoditas nikel disebut-sebut punya prospek cerah seiring dengan kehadiran industri kendaraan listrik. Bagaimana prospek saham-saham nikel, seperti ANTM, INCO, dan HRUM ke depannya? Yuk, temukan jawaban lengkap seputar analisis fundamental saham komoditas nikel di video ini! Download aplikasi Emtrade di Play Store dan App Store supaya kamu se…
 
Investasi atau trading saham jadi salah satu cara untuk mencapai tujuan finansial. Tanya Emtrade episode kali ini, kami udah kumpulin beberapa pertanyaan yang sering ditanyain teman-teman seputar investasi dan trading saham nih. Dengerin podcast ini sampai habis ya Download aplikasi Emtrade di Play Store dan App Store supaya kamu selalu dapat updat…
 
Right issue saham adalah aksi korporasi berupa penerbitan sham baru suatu perusahaan. Kegiatan ini jadi salah satu cara buat perusahaan dapetin dana dari investor. Topik right issue ini jadi salah satu yang banyak ditanyain member dan followers Emtrade setelah ramainya saham GOTO nih. Bagaimana cara menebus saham right issue, apa bedanya dengan war…
 
Mau cari potensi cuan dari trading saham itu cukup menggiurkan lho! Tapi, supaya kamu bisa memaksimalkan keuntungannya, wajib hukumnya buat tahu soal analisa teknikal. Apa, bagaimana, dan kenapa sih harus paham soal analisa teknikal? Temukan jawabannya di podcast ini ya! Download aplikasi Emtrade di Play Store dan App Store supaya kamu selalu dapat…
 
Belakangan gelombang PHK (Pemutusan Hubungan Kerja) melanda startup di berbagai negara. Pada bulan Mei lalu, sekitar 17 ribu karyawan kena PHK di 71 perusahaan startup di seluruh dunia. Kejadian ini juga dialami beberapa startup di Indonesia, seperti Zenius, Link Aja, JD.ID. Banyak anggapan gelombang PHK ini terjadi karena fenomena bubblr burst. Ap…
 
Inflasi merupakan kenaikan harga secara terus menerus. Inflasi yang melonjak signifikan bisa berdampak terjadinya stagflasi. Di mana kondisi inflasi tinggi, perekonomian melemah dan angka pengangguran meningkat. Ancaman stagflasi kali ini didorong dari adanya supply chain issue. Bagaimana itu bisa terjadi? Bagaimana cara menghadapi dan adakah sekto…
 
In this audio experience we share our thoughts on the NEW Insta360 ONE RS against the Insta360 ONE R with the 4K Wide Lens. We also compare the FlowState image stabilization as well as the microphone quality on windy environments. let me know what you think! Don't forget to follow/subscribe for weekly videos and tips about smartphone filmmaking! ht…
 
Hey Everyone, we now have an Instagram for you to interact with us. Head on over to Instagram and follow @theemttutor You can also become a exclusive member: https://anchor.fm/thepublicsafetyguru/subscribe --- Send in a voice message: https://anchor.fm/thepublicsafetyguru/message
 
In this lecture, which is the sixth and final lecture for the Foundation Block, will cover how the human body develops from the time of birth to death. Physical and psychosocial changes will be discussed for each stage of development. The development stages are infants, toddlers, preschoolers, school-age children, teenagers, early adult, middle-age…
 
Loading …

מדריך עזר מהיר

זכויות יוצרים 2022 | מפת אתר | מדיניות פרטיות | תנאי השירות
Google login Twitter login Classic login